Jablůnka - Lhota u Vs. 3:1

17.10.2011 23:25

Začátek utkání patřil domácím, ve 2. minutě hlavičkoval Biel mimo, za dvě minuty Tomeček trefil hlavou dobře postaveného brankáře Špalka. Ten kapituloval ve 13. minutě, Smilkův rohový kop skončil za jeho zády – 1:0. Hra se poté přelévala mezi šestnáctkami, žádné výraznější šance si týmy nevypracovali. Hosté však před odchodem do kabin dokázali srovnat, minelu domácího obránce potrestal v pohodě Jasoněk – 1:1.

Druhou půli začali lépe oslabení hosté, kteří i bez několika hráčů základní sestavy lépe kombinovali a vypracovávali si slibné brankové situace. Karneval zahozených šancí začal v 55. minutě Valchář, ve vyložené šanci sám před Vašíčkem zbrkle přestřelil. O tři minuty později špílmachr hostů Juřica trefil z úhlu dobře připraveného domácího brankáře a v 65. minutě po signálu přestřelil Orság. Domácí nechtěli zůstat pozadu, Martinkovu dalekonosnou střelu bravurně likvidoval Špalek.

Rozhodnutí o zisku všech bodů padlo v 78. minutě. Po standardní situaci se před brankou nejlépe orientoval Biel a bez problémů dorazil míč do sítě – 2:1. Hosté se pokusili hrát vabank, domácí však rychlými brejky zaměstnávali rozhozenou obranu. V 88. minutě šel sám na Špalka střídající Sehnal, brankář Lhoty však vyrazil na roh. Situaci si oba zopakovali v 91. minutě, tentokrát však domácí útočník zachoval chladnou hlavu a s přehledem zvyšoval na konečných 3:1.

Jablůnka - Lhota u Vs. 3:1 (1:1)
Branky: Tomeček, Biel, Sehnal - Jasoněk.

Zpět