Choryně - Lhota u Vs. 2:1

03.10.2011 17:56

Za zmínku stojí v prvním poločase jen akce domácích už ve 3. minutě, kdy Landa našel zpětnou přihrávkou Aleše Kováře, ten přešel přes posledního obránce, ale sám proti brankáři neproměnil.

Druhý poločas už pro diváka vyzněl mnohem pozitivněji. Hned z prvního útoku šla Choryně do vedení. Hostující brankář asi podcenil střelu Lukáše Trefila z dvacetimetrové vzdálenosti, která mu přes ruce propadla do brány – 1:0. V 53. minutě Lhota dostala míč do domácí branky, ale kvůli postavení mimo hru gól uznán nebyl. V 58. minutě domácí L. Hadvičák hlavou naservíroval míč na malém vápně se vyskytujícímu A. Kováři, ale jeho hlavička cíl zase minula. Hned z následujícího kopu od branky hostů domácí obránci vraceli míč takovým způsobem, že vyslali do brejku hostujícího Orsága, a ten pohodlně překonal brankáře Choryně Podmola a bylo vyrovnáno – 1:1.

V 70. minutě vyslal snad první a v zápase jediný pořádně dlouhý pas za obranu Lhoty domácí Petr Trefil a Luboš Hadvičák z brejku střelou podél vybíhajícího brankáře utkání rozhodl – 2:1. Po této brance vybuchly emoce na straně hostí, kteří namítali, že v době nákopu byl míč už za postranní čarou, a domácí střelec že byl v ofsajdovém postavení.

Choryně - Lhota u Vs. 2:1 (0:0)
Branky: Trefil, Hadvičák - Orság.

Zpět