Val. Polanka - Lhota u Vs. 3:0

21.05.2012 10:32

Polančané vstoupili do zápasu aktivněji, nejprve se zastřeloval Gergela, jeho střela šla nad. V 5. minutě už se domácí radovali, dlouhý Gergelův aut usměrnil za Goláňova záda hlavou Lukáš Trčka – 1:0. Domácí dále pokračovali v náporu, ve 20. minutě se opět vyznamenal Goláň, když nejprve zneškodnil nebezpečnou střelu Gergely a poté L. Trčky. Ve 29. minutě už byl ale krátký na průnik Stanislava Adámka, který přešel přes dva hráče a bodlem zakončil prudkou střelou – 2:0. Ve 40. minutě kopali domácí trestný kop z 25m, Gergela ale opět přestřelil. Hosté se v prvním poločase do žádné vážnější šance nedostali. Těsně před koncem první půle kombinovali po levé straně Orság se Zgarbou, centr srazili domácí obránci na roh, z kterého následně Lhocané nic nevytěžili.

Ve druhém poločase s koncem 53. minuty přidali domácí třetí uklidňující třetí branku. Mikulík zahrál s Gergelou roh na krátko a druhý jmenovaný prostřelil Goláně na přední tyč – 3:0. Poté se začali pomalu osmělovat i hosté ze Lhoty, průnik Dana Zgarby srazil na roh v poslední chvíli Petr Filgas. Vedení domácích mohl navýšit S. Adámek, který na půlce vypíchl míč Kulhajovi a po levé straně běžel osamocen sám na Goláně. Ten ale včasným vyběhnutím vyrazil míč nohou, který pak s pomocí spoluhráčů odvrátili hosté do bezpečí. Před koncem ještě střílel nebezpečně na Kolínka střídající Valchář, jeho dělovku pod břevno vytěsnil domácí brankář na roh. Největší šanci Lhoty zhatil v samotném závěru Zgarba,když v dobré pozici na malém vápně přestřelil.

Val. Polanka - Lhota u Vs. 3:0 (2:0)
Branky: 5. Lukáš Trčka, 29. Adámek, 53. Gergela

Sestava Lhoty: Goláň - Kulhaj, Michálek, Kurtin (46. P. Valchář), D. Jančina - Vráblík, D. Zgarba, Urban, Orság - Zeťák, Navláčil (70. Matoška)

Zpět