Podlesí - Lhota u Vs. 3:1

04.04.2011 18:56

Za krásného počasí pro fotbal i fanoušky patřil domácím úvod zápasu. Od prvních minut byli aktivnější a častěji se hrálo na půli hostí. V 10. minutě hosté zahrávali v šestnáctce rukou a nařízenou penaltu proměnil Zetek - 1:0. Další branku přidává v 17. minutě Radim Blažek, který se prosadil střelou zpoza šestnáctky - 2:0. V další šanci domácích střelu Křižana vytěsnil z brankové čáry obránce hostí na roh. Po půlhodině se ke slovu dostali i hosté a to díky několika standardním situacím. Dočkali se také snížení, střelu Marcela Bartoňa tečoval za záda bezbranného Michuta jeden z domácích hráčů - 2:1.

V první čtvrthodince druhé půle měli domácí dvě slibné šance, obě ale zlikvidoval brankář hostí. Až v 66. minutě se domácí dočkali třetí branky, na konci hezké akce překonal brankáře hostí střelou k zadní tyči Tydlačka – 3:1. V 68. minutě zahrozili i hosté, křídelní průnik a následnou střelu hráče vyráží Michut na roh. O chvíli později šla dělovka domácího Boráka těsně vedle. Trochu komplikací přinesla domácím 77. minuta. Stolář zastavil faulem unikajícího hráče a dostal červenou kartu. Domácí si ale v závěru zasloužené vítězství pohlídali. Před slušnou návštěvou (150 diváků) řídila utkání s přehledem trojice Olša - Zicháček, Plánka.

Podlesí - Lhota u Vs. 3:1 (2:1)
Branky:
Zetek z pen., Radim Blažek, Tydlačka – Marcel Bartoň.

Sestava Lhoty: Navrátil - Kulhaj, Kopecký, Bartoň, Orság - Juřica (28. Zimek), Kurtin, Surovec (74. P. Valchář), Michálek - Zeťák, Urban (68. Jakubkovič).

 Statistiky:

Zpět