Podlesí - Lhota u Vs. 1:3 (0:0)

31.10.2011 21:19

Každá série jednou končí. O tom se přesvědčili v neděli domácí, kteří podali slabý výkon a po celý zápas nenašli recept na pozornou obranu hostí. V 10. minutě má první šanci zápasu Košut, na druhé straně pak míří nad Zeťák. Jinak se diváci žádné větší šance v první půli nedočkali.

Do vedení jdou hosté v 63. minutě, po standardní situaci se prosazuje hlavou Jasoněk – 0:1. Vyrovnání přišlo v 67. minutě, centr v šestnáctce propadává k Tomáši Adámkovi, jeho střelu brankář vyráží, ale dorážka hlavou končí v síti –1:1. V 70. minutě ale udělal obrovskou hrubku Pavel Blažek, který namazal na šestnáctce Jasoňkovi, a ten sám před Michutem st. nezaváhal – 1:2. Michut st. v brance nahradil svého syna, který je zraněný.

Po této brance domácí otevřeli hru, ale ne a ne si vytvořit gólovou šanci. Až v 89. minutě míč posílá do branky Bína, ale dobíhající obránce míč vykopává. V 90. minutě přichází rozhodnutí, domácí propadli při vlastním autu, sám na Michuta jde Zeťák, Michut střelu likviduje, ale dobíhající obránce si sráží míč do sítě – 1:3. Neporazitelnost domácích v této sezoně skončila a za týden je čeká „zápas sezony“, kdy přijede Nedašov.

Podlesí - Lhota u Vs. 1:3 (0:0)
Branky: 67. Tomáš Adámek – 63. a 70. Jasoněk, 90. vlastní.

Zpět