Lhota u Vs. - Val. Polanka 5:2

20.06.2011 17:05

Videoreportáž: TV Beskyd

Polanka po sobotním utkání Hovězí věděla, že postup je v trapu. A podle toho vypadal první poločas. Daleko větší chuť do fotbalu měla domácí Lhota, která na dálku bojovala o 4. místo s Janovou, Domácí vyučovali mátožné hosty z fotbalu. Rychlonohý záložník Juřica jenom během první půlhodiny naservíroval tři luxusní gólové uličky svým spoluhráčů. A útočná tykadla Zeťák s Urbanem byli při chuti.

Gólový účet načal Orság, který v 9. minutě zahrál standardní situaci na Bartoně a míč dorazil Urban – 1:0. A pak přišly tři momenty Juřici, které postupně zakončili dvakrát Zeťák a jednou Urban – 4:0. Do poločasu šli hosté s rukavicí. Další centr Orsága proměnil Zeťák – 5:0.

Po přestávce domácí prostřídali a ubrali nohu z plynu. Hra se vyrovnala a neměla tempo. Hosté se přeci jen dvakrát dostali k zakončení a debakl zmírnili. V 61. minutě se po rohu ze skrumáže radoval Trčka – 5:1. Gólový účet uzavřel pohotovým zakončením „valašským bodlem“ v 84. minutě Polách – 5:2.

Lhota u Vs. - Val. Polanka 5:2 (5:0)
Branky: 9. a 19. Urban, 15., 28. a 40. Zeťák.

Sestava Lhoty: Bolf - Kulhaj, Bartoň, Kurtin, Orság (46. Zimek) - Juřica, D. Zgarba, Surovec (46. Chromčák), Michálek - Zeťák, Urban.

Sestava Polanky: Ševčík - Polanský, Filgas, Filák (Sívek), R. Trčka - Polách, L. Trčka, Maršálek, Tajzler - Řezníček, Gergela.

Zpět