Hovězí - Lhota u Vs. 2:1

13.06.2011 21:26

Domácí se ujali vedení už po čtvrthodině, kdy Karel Štrbík vyslal uličkou Dana Kováře, který s pomocí šťastného odrazu od hostujícího gólmana skóroval – 1:0. A Kovář byl aktivní i v dalších minutách. Nejprve nebezpečně pálil ze hry, poté se prezentoval krásně zahraným volným kopem, ale brankář Bolf předvedl krásný zákrok.

Po poločase měl po rohu velkou příležitost domácí Juřica, když pálil z otočky, ale gólman vyrazil na další roh. Přesně po hodině hry po rychlém protiútoku utekl Michálek a křižnou střelou zakončil – 1:1. Hovězí se i nadále snažilo utrhnout důležité tři body, ale v zakončení nemělo štěstí. Radost přišla v 74. minutě, kdy si Karel Štrbík všiml, že je Bolf daleko z brány, a krásnou střelou na zadní tyč poslal domácí do vedení. Poté mohl gólový účet navýšit Kovář, ale odkrytou bránu střelou z voleje netrefil.

Hovězí - Lhota u Vs. 2:1 (1:0)
Branky: 17. Kovář, 74. Karel Štrbík st. – 60. Michálek.

Sestava Lhoty: Bolf - Kulhaj, Bartoň, Chromčák, Zimek - Juřica, Kurtin, D. Zgarba (Orság), Surovec (Michálek) - Urban, Zeťák.

Sestava Hovězí: Koňařík - Juřica (Zádilský), Kostka R., Kocurek, Kostka Z., Hromada D. (Kučera M.), Štrbík K. st., Zámečník, Hromada M. (Šimčík), Kovář, Šrámek.

Zpět